jp 825x340

Obavještavaju se zainteresirana fizička lica iz kategorije energetski siromašnih domaćinstava/kućanstava da je raspisan Javni poziv za dodjelu sredstava s pozicije Tekućeg transfera drugim razinama vlasti i fondovima - Podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog  socio-ekonomskog utjecaja energetske krize. Integralni tekst predmetnog Javnog poziva,  zajedno s pripadajućim Prijavnim obrascem, može se u elektronskom obliku besplatno preuzeti  na službenoj web stranici Federalnog ministarstva rada i socijalne politike  (www.fmrsp.gov.ba).

U obavještenju se navodi da se prijave podnose jedinicama lokalne samouprave (općinama i gradovima) prema mjestu prebivališta domaćinstva/kućanstva u periodu od 23.10.2023. godine do zaključno s 10.11.2023.  godine.

Kompletan Javni poziv možete pogledati OVDJE

Prijavni obrazac za dodjelu sredstava s pozicije tekućeg transfera drugim razinama vlasti i fondovima – podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog socio-ekonomskog utjecaja energetske krize

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17