Notice

Vijesti

Radionica za djecu sa posebnim potrebama i edukacija roditelja

Uz potporu  Općine Novi Travnik a u organizaciji Udruge roditelja, građana i prijatelja za pomoć osobama sa poteškoćama u razvoju "Osmijeh" Novi Travnik  od početka 2013. godine  održava se edukacija roditelja i radionica za djecu sa posebnim potrebama.

Radionice  se održavaju svakog četvrtka  u vremenu od 10,30 -12 sati u prostorijama Centra za socijalni rad i  trajat će do 28.03.2013. godine.

Nositelj realizacije projekta je  Udruga "Leptir" iz Bugojna.

Kako bi djeci sa poteškoćama u razvoju pomogli u kvalitetnijem uključivanju u društveni život i povećali mogućnosti obrazovanja članovi Udruge „Osmjeh“ Novi Travnik, zahvaljujući  donaciji sportske kladionice Bet Live , uručili su proteklog mjeseca računala Ivanu Milanoviću (1984) iz Rankovića ,Belminu Otuzbiru (2002) iz Opare i Mariju Kojadinu (1985) iz Hadžića. Fotogalerija možete pogledati OVDJE.

Općina Novi Travnik različitim  potporama pomaže rad Udruge s ciljem da se djeci s poteškoćama u razvoju stvore što kvalitetniji uvjeti življenja i da im postanu što dostupniji resursi koji su na raspolaganju i ostaloj djeci.