WhatsApp Image 2021 10 06 at 10.31.52 2

Novotravničanin Stjepan Radeljić, trenutno nogometaš moldavskog prvaka Sherrifa posjetio je u zgradi  Općine Novi Travnik načelnika Stjepana Duju gdje su razgovarali o nogometu i sportu uopće.

Stjepan Radeljić službeno je nogometaš Osijeka na posudbi u moldavskom prvaku Sherrifu, u kojeg je stigao zimus iz Širokog Brijega.

Bh javnosti posebno je zapeo za oko  nakon nedavne pobjede Sheriffa nad Dinamom. Naime, Radeljić je sa Sheriffom iz Tiraspola u dvije utakmice bio bolji od zagrebačkog Dinama, te tako osigurao plasman u elitu Europskog nogometa.

WhatsApp Image 2021 10 06 at 10.31.51 1

Ovaj skromni mladić u svim svojim nastupima ističe da dolazi  iz malog mjesta Bučići kod Novoga Travnika a da je nogometnu karijeru započeo tako da je otac njega i brata upisao u NK Novi Travnik.

Nakon Nogometnog kluba „Novi Travnik“ Novi Travnik  Radeljić je  igrao u NK Vitez a potom  u HSK „Zrinjski“. Nakon dvije godine u Zrinjskom dobio je  poziv od Vfb Stuttgarta gdje je igrao sve do dolaska u  NK Osijek, nakon čega je dobio priliku zaigrati u FC Sheriff Tiraspol.

Mladi nogometaš pozdrave je uputio svim Novotravničanima a njegovo obraćanje možete pogledati u slijedećem video prilogu:

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17