Uz podršku Općine Novi Travnik   JP „ORŠK“ Novi Travnik i Udruga građana „Centar za kulturu življenja RadoGOST“ Novi Travnik poduzeli su brojne aktivnosti koje su rezultirale time  da će u  ponedjeljak, 18.10.2021. godine biti upriličen  Dan otvorenih vrata Gradske knjižnice/biblioteke Novi Travnik.

Dan otvorenih vrata  održat će se u vremenskom periodu od  15,00  do 20,00 sati.

Iz  UG „Centar za kulturu življenja RadoGOST“ Novi Travnik pozivaju  sve zainteresirane građane, udruženja i pojedince da  im se pridruže u programskim aktivnostima i da postanu članovi knjižnice/biblioteke i Centra.

Ovom prigodom  bit će predstavljene aktivnosti udruge RadoGOST za polugodišnji period: otvaranje gradske knjižnice/biblioteke, rad sekcija: škola crtanja, psihološko savjetovalište, klub čitanja i pisanja, kokreativni turizam, izdavaštvo, tradicionalne ljekaruše, kulturološka istraživanja i edukativni programi.

Iz ove Udruge naglašavaju  da su otvoreni za suradnju sa svim srodnim udruženjima i pojedincima kako bi zajedno dali svoj doprinos u polju kulture življenja.

slika Radogost

Programski sadržaji za Dan otvorenih vrata:

Kulturno - zabavni i edukativni program za posjetitelje u vremenu od 15 do 18h, Dom kulture, knjižnica/biblioteka i čitaonica.

Radionica crtanja

Fraktalni crteži

Antistresne vježbe

Poetski kolaž

Susret sa zavičajnim piscima

Tradicionalne ljekaruše

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17