Notice

Vijesti

Posjeta poduzeću „Građevinar“ doo

U okviru implementacije Projekta poboljšanja lokalnog okruženja za investiranje (LIFE) a u cilju realizacije Programa postinvesticijske podrške i rada s investitorima u 2019. godini, prestavnici ministarstva gospodarstva KSB/SBK (pomoćnik ministra privrede SBK/KSB g-din Zihnija Aganović) i Službe za gospodarstvo, poduzetništvo i lokalni razvitak općine Novi Travnik (pomoćnik načelnika Branko Brkan i stručni savjetnik za lokalni ekonomski razvooj Josip Budimir), posjetili su dana 18.09.2019 god. poduzeće „Građevinar“ d.o.o. Novi Travnik.

Tema razgovora bilo je stanje u gospodarstvu, i rješavanje otvorenih pitanja investitora koja su u nadležnosti općine i kantona kao i pitanja iz nadležnosti viših razina vlasti, a u cilju poboljšanja ambijenta za brži i veći gospodarski rast.

Tim koji je posjetio ovo poduzeće se u razgovorima sa odgovornim osobama u firmi upoznao sa problemima sa kojima se ovaj gospodarski subjekti susreće u svom poslovanju te je obećano da će poduzeće ubuduće imati bolji servis kako od strane kantonalnog Ministarstva Gospodarstva tako i Općine Novi Travnik.