white brown cow looking straight camera with herd cows pasture background

Podsjećamo poljoprivredne proizvođače da je Pravilnikom o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata propisano je da su sva poljoprivredna gazdinstva obavezna od 01.01. do 31.03. tekuće godine izvrše prijavu promjena na gazdinstvu (naročito promjenu broja tekućeg računa) kod općinske službe koja vodi registar.

1. Svako poljoprivredno gospodarstvo, koje se bavi animalnom i/ili biljnom proizvodnjom dužno je prijaviti nastale promjene, odnosno ažurirati podatke na poljoprivrednom gospodarstvu najkasnije do 31.03.  kao što je propisano Pravilnikom o upisu u registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata („Službene novine FBiH“ br. 42/08). Sva poljoprivredna gospodarstva koja naknadno (nakon ovog datuma) prijave promjene, gube pravo prijave na novčane podrške u 2023. godini.

2. Svi klijenti koji se prvi put upisuju u registar poljoprivrednih gospodarstava i klijenata, a prijavljuju se za novčane podrške u 2023. godini također se trebaju upisati u navedenom roku od 01.01.do 31.03. ove godine.

3. Poljoprivredni proizvođači koji uzgajaju najmanje 3 muzne krave i u sistemu su otkupa mlijeka mogu već prilikom ažuriranja podnijeti P1- prijavu za poticaj proizvodnje mlijeka - potrebno je da ponesu pasoše od krava.

Prijave se podnose na šalteru Centra za pružanje usluga građanima Općine, a sve informacije se mogu dobiti na broj telefona 030/795-635.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17