IMG_7445_copy.jpg

Kroz projekt unapređenja energetske efikasnosti zgrade Vatrogasnog doma urađena je nova termo  fasada,  izmijenjeni oluci, postavljene klupice uz prozore i  izvršeni drugi radovi  čime je završeno  kompletno vanjsko uređenje.

Vatrogasni dom Novi Travnik  u prethodnom periodu   renoviran je i u unutarnjem dijelu na način da je izvršeno uređenje ureda a vatrogasci su na raspolaganje dobili  novu kuhinju kako bi  u vrijeme dežurstva imali  adekvatan prostor za konzumaciju hrane.     

IMG 7538

Osim ljepšeg izgleda, novom fasadom  Vatrogasni dom  je dobio na energetskoj učinkovitosti čime će se efekti uštede  energije za zagrijavanje uredskog prostora a osobito  garaža u kojima su smještena intervencijska vozila vidjeti odmah a osobito u narednoj sezoni grijanja.

Uz stvaranje  kvalitetno boljih prostora za  zbrinjavanje vozila, u bitna poboljšanje uvjeta rada uposlenih u profesionalnoj vatrogasnoj jedinici  svakako spada i  izvršena kompletna nadogradnja intervencijskog vozila Steyr, gdje se praktično kroz provedenu  nabavu dobilo  novo vozilo.

IMG 7443

Obzirom da vozilo Steyer svojim karakteristikama sada spada u red suvremenih vozila,  očekivati je da će se usluga  intervencija  vatrogasne jedinice znatno povećati u smislu  efikasnosti i kvaliteta usluge.

Treba naglasiti da je Općina Novi Travnik profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Novi Travnik početkom godine na raspolaganje  stavila potpuno  novo intervencijsko vozilo  za rad na terenu čime je  tehnička spremnost podignuta na visoku razinu.

auto_copy.jpg

Više fotografija možete pogledati u nastavku...

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17