Notice

Vijesti

Novogodišnja čestitka građanstvu općine Novi Travnik

Poštovani sugrađani, ispraćajući 2012. godinu, opterećenu recesijskim procesima koji su se sa svjetske pozornice prelili i u naša zemlju pa tako i naš Novi Travnik , zahvaljujem na suradnji koju smo ostvarili u proteklom periodu i na podršci koju sam osobno dobio od vas kao i  općinska administracija kojoj sam na čelu.

Iako svi pokazatelji govore  da će snage, upornosti, strpljenja, rada i vjere  u svijetlu budućnost Bosne i Hercegovine i našeg Novog Travnika svima trebati kako bi  2013. godinu iznijeli na radost i ponos svih njenih građana iskreno se nadam kako na raspolaganju imamo dovoljno ljudskih i materijalnih kapaciteta koji će doprinijeti tom cilju.

Kako bi  našoj djeci i svim građanima Novog Travnika osigurali što bolje uvjete života i rada poduzmimo svatko na svom radnom mjestu, u svojoj porodici, u svojoj ulici i svojoj mjesnoj zajednici dodatne napore koji će stvoriti ljepše i povoljnije okruženje svakom stanovniku naše općine.

Poštovani sugrađani, neka Vam  predstojeća 2013. godina donese obilje zdravlja, porodičnog sklada, ljudskog dostojanstva, sigurna radna mjesta i opće dobro.

N A Č E L N I K

Refik Lendo