Notice

Vijesti

Posjeta poduzeću „Antesil” d.o.o. podružnica Novi Travnik

U okviru implementacije Projekta poboljšanja lokalnog okruženja za investiranje (LIFE) a u cilju realizacije Programa postinvesticijske podrške i rada s investitorima u 2019. godini, predstavnici ministarstva gospodarstva KSB/SBK (pomoćnik ministra privrede SBK/KSB g-din Zihnija Aganović) i Službe za gospodarstvo, poduzetništvo i lokalni razvitak općine Novi Travnik (pomoćnik načelnika Branko Brkan i stručni savjetnik za lokalni ekonomski razvoj Josip Budimir), posjetili su dana 31.10.2019 god. poduzeće „Antesil“ d.o.o. Visoko, podružnicu Novi Travnik.

Tema razgovora bilo je stanje u gospodarstvu, i rješavanje otvorenih pitanja investitora koja su u nadležnosti općine i kantona kao i pitanja iz nadležnosti viših razina vlasti, a u cilju poboljšanja ambijenta za brži i veći gospodarski rast.

Tim koji je posjetio ovo poduzeće se u razgovorima sa odgovornim osobama u firmi upoznao sa problemima sa kojima se ovaj gospodarski subjekti susreće u svom poslovanju te je obećano da će poduzeće ubuduće imati bolji servis kako od strane kantonalnog Ministarstva Gospodarstva tako i općine Novi Travnik.