Notice

Vijesti

Najava početka radova na izgradnji raskrsnice, informacija za javnost

Radovi na izgradnji raskrsnice - Kružni tok,na ulazu u grad ( kod zgrade bivše Gradske pekare)  počinju  23.03.2020. godine.

Zbog izvođenja radova autobusni i teretni saobraćaj preusmjerit  će se preko magistralnog puta M16.4 na raskrsnicu Vatrogasni dom o čemu će vozači biti obaviješteni  prometnim znakovima.

Novoizgrađena cesta koja čini spoj između trgovačkih centara „Best“ – „Robot“  koristit će se kao   bajpas za osobna vozila odnosno  putnički saobraćaj.

Autobuska stanica u ulici Stjepana Tomaševića (preko puta bivše Gradske pekare) moći će se koristiti  za redovne aktivnosti ukrcaja i iskrcaja putnika.

Za redovne gradske i međugradske linije prijevoznici mogu koristiti sva postojeća autobuska stajališta  izuzev autobuskog stajališta  u  ulici Stjepana Tomaševića ( preko puta Elektroprivrede HZHB).

Obzirom da se  promet  vozila sa ulica Mehmeda Spahe - Stjepana Tomaševića preusmjeravaju na ulice Kralja Tvrtka i Ruđera Boškovića, u vrijeme izvođenja radova na kružnom toku bit će zabranjeno parkiranje vozila u ulici Ruđera Boškovića, na potezu ispred  zgrade „Doma zdravlja“.

Uređenje i osiguranje gradilišta i zone radova, sukladno zakonskim propisima, obaveza je  izvođača radova i nadzornog organa a policijska stanica Novi Travnik će pojačati prisustvo policijskih službenika na kritičnim mjestima u toku izgradnje raskrsnice.

Građane i sudionike u prometu molimo za razumijevanje i poštivanje prometnih znakova koji će biti postavljeni u zoni radova.