Notice

Vijesti

Potpisan ugovor o prodaji zemljišta u Industrijsko – uslužnoj zoni “Neobarje”

Poduzeće “Alfa Metabo” doo i Općina Novi Travnik danas su potpisali ugovor o  prodaji parcele u Industrijsko – uslužnoj zoni “Neobarje”,  u svrhu izgradnje novog poslovnog objekta.

Ugovore su potpisali Željko Topalović, vlasnik poduzeća “Alfa Metabo”doo i načelnik Općine Novi Travnik Stjepan Dujo.

Potpisnici  ugovora izrazili su obostrano zadovoljstvo budući će izgradnja novog poslovnog prostora doprinijeti povećanju broja zaposlenih na prostoru naše  općine i daljnjem razvoju kako poduzeća „Alfa Metabo“ tako i Industrijsko- uslužne zone“ Neobarje“. Predstavnik poduzeća „Alfa Metabo“ kazao je da kako su i do sada bili izvozno orjentirani prema kupcima u Europskoj uniji a da su se početkom ove godine poslovno povezali sa podslovnim parterima u SAD-u, točnije Njujorku, gdje vrše isporuku  unutarnje stolarije po standirdama koje zahtijeva kupac.

Načelnik Dujo istakao je važnost daljnjeg ulaganja u infrastrukturu  Industrijsko- uslužne zone „Neobarje“ te kako bi se poboljšalo poslovno okruženje svih korisnika zone  u Proračunu za 2021. godinu bit će osigutrana sredstva za realizaciju dijela infrastrukturnih projekata.

Stjepan Dujo izrazio je nadu da će i više razine vlasti prepoznati važnost zone „Neobarje“ te financijski podržati ulaganja u infrastrukturne  projekte koje  pokreće općina Novi Travnik.