IMG 0461

Sportsko ribolovno društvo  Novi Travnik svoju  ljubav prema vodi i ribolovu iskazalo je provedbom brojnih   akcija na zaštiti   okoliša a što je svakako prepoznato i od građana Novog Travnika.

 Neke njihove aktivnosti bile su podržane i od strane Općine Novi Travnik te je načelnik  Stjepan Dujo održao radni sastanak sa predstavnicima ovog društva kog su predstavljali  Vinko Slipac, predsjednik,  Rusmir Zukić, dopredsjednik i  Almedin Kolonić, tajnik društva.

Vinko  Slipac, uz želje za uspješan rad načelnika i uspješnu  međusobnu  suradnju informirao je  načelnika o aktivnostima koje se provode u Kasapovačkom potoku  sa ciljem poboljšanja uvjeta u  prirodnom plodištu.  Također, iskazao je želju Sportsko ribolovnog društva da se šetnjica na rijeci  Jaglenici produži duž cijeloga  grada kako bi se građanima pružila mogućnost uživanja u šetnji, uz čistu  i uređenu  rijeku.

Razgovaralo se i o problemu otpadnih voda  i onečišćenjima koje čine kako građani tako i poslovni subjekti te o modalitetima kako tu štetnu pojavu svesti na što manju mjeru.

IMG 0460

 

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17