Notice

Vijesti

USVOJEN PRORAČUN ZA 2015.

Na 20. redovitoj sjednici Općinskog vijeća Novi Travnik , održanoj u ponedjeljak 29.12.2014. godine, donesena je  Odluka o usvajanju Proračuna Općine Novi Travnik za 2015. godinu kao i  Odluka o izvršenju Proračuna Općine Novi Travnik za 2015.

 

Općinski vijećnici  donijeli su Odluku o usvajanju projekata za kapitalna ulaganja za 2015.godinu kao i Odluku o davanju suglasnosti na plan održavanja i rekonstrukcije lokalnih putova na području općine Novi Travnik.

Imenovano je  Povjerenstvo za procjenu vrijednosti prometa nekretnina, na mandatni period od dvije godine.

 Nakon  video prezentacije donesena je Odluka o usvajanju Urbanističkog projekta za izgradnju zgrade Zavoda zdravstvenog osiguranja SBK/KSB a u okviru Urbanističkog plana Općine Novi Travnik.

Općinsko vijeće na svojoj 20. redovitoj sjednici donijelo je  Zaključak o utvrđivanju prijedloga promjenljivih članova Povjerenstva za javno privatno partnerstvo kao i  Odluku o likvidaciji SIZ-ova i preuzimanju imovine SIZ-ova kojima je Općina Novi Travnik osnivač na Općinu Novi Travnik.

Načelniku općine  Odlukom je dano ovlaštenja za imenovanje prokuriste u JP Stambena uprava doo Novi Travnik.

Odlukom Općinskog vijeća utvrđen je  datuma održavanja izbora za članove Savjeta mjesne zajednice Bare a to je nedjelja, 18.01.2014. godine.

Također, donesena je Odluka o kriterijima, načinu i postupku dodjele sredstava za financiranje omladinskih startup biznisa na području općine Novi Travnik.