Notice

Vijesti

Mladi Novotravničani istrčali kros ulicama svoga grada

Svi ljubitelji zdravog života i trčanja danas su imali priliku izaći na ulice Novog Travnika i sudjelovati u Kros utrci koja je organizirana povodom obilježavanja Dana općine Novi Travnik.

 Djeca svih uzrasta sudjelovala su u srijedu u Kros utrci koju je organiziralo Društveno poduzeće "Odmor, rekreacija, šport i kultura" (DP ORŠK) Novi Travnik, u suradnji s Općinom Novi Travnik. Cilj ove utrke bio je uključiti djecu i najmlađe u aktivnosti obilježavanja Dana općine, kao i promocija zdravog načina života.U utrci koja postaje tradicionalna aktivnost sudjelovalo je oko 40-ak djece. Sudionici su startali ispred Vatrogasnog doma, a oni najuporniji došli su na cilj koji je bio ispred Općine Novi Travnik. Načelnik Općine Refik Lendo najbolje plasiranim je uručio vrijedne nagrade.

Prvoplasiranom Edisu Mujkiću uručen je tablet, drugoplasiranom Muratu Tolji mobilni telefon, a Kemalu Lendi koji je stigao treći foto aparat.

 

Nagrade su uručene i najmlađem natjecatelju Ramizu Deliću, ali i najstarijem Amelu Luganu. Organizatori su naveli kako su zadovoljni ovogodišnjom Kros utrkom i kako se nadaju da će sljedeće godine odziv biti znatno veći.

(Tekst preuzet sa portala Drukciji.ba)