Notice

Vijesti

Potpisani ugovori za stipendiranje 41 studenata

Potpisani ugovo...
Potpisani ugovori za stipendiranje 41 studenata Potpisani ugovori za stipendiranje 41 studenata
Na Natječaj Općine Novi Travnik  za dodjelu stipendija redovnim studentima  u  akademskoj 2011./2012. godini  pristiglo je ukupno 111 zahtjeva.

Povjerenstvo koje je imenovao načelnik tri zahtjeva odbacilo je iz razloga što je utvrđeno da studenti ponavljaju  godinu studija.

Kriterijima za  dodjelu  stipendija utvrđeno je da se za I, II, III i IV godinu studija dodjeljuje  10 stipendija  . Također, utvrđeno je da će se stipendija dodijeliti i svim učenicima generacije koji upisuju prvu godinu studija a koji se prijave na natječaj tako da je uzimajući i  taj kriterij prvoj godini dodijeljeno 11 stipendija.

Nakon uvida u svu dostavljenu  dokumentaciju izvršeno je bodovanje na temelju čega je Povjerenstvo  sačinilo rang listu i utvrdila listu  41 studenata kojima će biti dodijeljena stipendija u deset mjesečnih rata po 100,00 KM.

Načelnik Općine Novi Travnik i Predsjedateljica Općinskog vijeća Sonja Nikolić Jurišić  upriličili su u zgradi Općine Novi Travnik prijem za studente na kom su potpisani  ugovori o stipendiranju.