Notice

Vijesti

Posjeta u povodu Božića i Nove godine

Načelnik Općine Novi Travnik Refik Lendo i  predsjedatelj Općinskog vijeća Novi Travnik Fabo Stanić u pratnji suradnika posjetili su u srijedu, 21.12.2016. godine vrtiće te osnovne i srednje škole kako bi porazgovarali sa  nastavnicima, direktorima i učenicima o  aktualnoj problematici i  pravcima daljnje suradnje. Bila je to prilika i za čestitanje Božića kao  i izražavanje  najljepših želja u povodu  dolaska Nove 2017. godine  u osnovnim  školama „Novi Travnik“ i “ fra Marijana Šunjića „ ,  „Osnovnoj glazbenoj školi Jakova Gotovca“, „Srednjoj glazbenoj školi Jakova Gotovca“,  Srednjoj školi „Novi Travnik“ te JU „Dječji vrtić“ i vrtiću „Anđeli“ .

Načelnik i predsjedatelj posjetili su i Osnovnu muzičku školu  gdje su  sretnu i uspješnu Novu  2017. godinu zaželjeli  nastavnom osoblju  i učenicima.

Predstavnici Općine prigodnim darovima obradovali su sve domaćine  koji su sa svoje strane  u izuzetno dobroj atmosferi i sa pozitivnom energijom dočekali  načelnika i predsjedavajućeg Općinskog vijeća.

Najživlje je naravno bilo u vrtićima gdje su djeca  pjesmama i recitacijama  izmamili osmjehe na lica svih odraslih

Foto galerija

U prazničnom duhu, narednih dana, načelnik i predsjedatelj obići će i sve druge škole i vrtiće sa prostora naše općine kao i javne ustanove i preduzeća.