IZMJENA PLANA RP Međuvode page 0001

Općinska Služba za urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar, obavještava građanstvo da je u toku postupak izrade Regulacionog plana “Međuvode”- izmjene i dopune.

  1. Javni uvid u Regulacioni plan “Međuvode”- izmjene i dopune vršiti će se u periodu od 13.04.2023. godine do 13.05.2023.godine u Centru za dozvole  Općine Novi Travnik, u periodu od 7.30-16.00 h.
  2. Zainteresovana pravna i fizička lica informacije o Planovima i stručnu pomoć mogu dobiti u Službi za urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar.
  3. Glavna javna rasprava sa uključivanjem javnosti, vijećnika Općinskog Vijeća, zainteresovanih institucija i javnih preduzeća, održat će se 16.05.2023. godine (utorak), nakon javnog uvida, u prostorijama Velike sale Općine Novi Travnik.
  4. Primjedbe na Planove predaju se u pisanom obliku, na naznačena mjesta u Centru za dozvole  Općine Novi Travnik ili na protokol sa naznakom „Primjedbe na Plan –RP „Međuvode“ izmjene i dopune“ Općine Novi Travnik, adresirano na Službu za urbanizam, ili na službeni e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do završetka javnog uvida.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17