javniuvid

Općina Novi Travnik obavještava građanstvo da je u toku javni uvid u prijedlog Urbanističkog projekta za lokaciju stambeno-poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića.

Javni uvid u Urbanistički projekt za lokaciju stambeno-poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića održat će se u periodu od 16.12.2021. do 31.12.2021. godine, u Centru za dozvole Općine Novi Travnik, u analognom obliku grafičkog prikaza i tekstualnom dijelu. Plan je  moguće pregledati i  na stranici Općine  Novi Travnik.

Zainteresirane  pravne i fizička osobe informacije o Planovima i stručnu pomoć mogu dobiti na mjestu predviđenom za uvid.

Primjedbe na Urbanistički projekt predaju se u pisanom obliku, na naznačena mjesta u Centru za dozvole Općine Novi Travnik ili na adresu elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.., najkasnije do završetka javnog uvida.

Prezentacija urbanističkog projekta održat će se nakon javnog uvida, na narednoj redovitoj sjednici Općinskog vijeća Novi Travnik.

Urbanistički projekat za lokaciju stambeno-poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17