viber image 2022 06 10 12 40 47 716

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske  odobrilo je Općinama Novi Travnik i Klis projekt prekogranične suradnje “Bez granica”.

Projekt će biti financiran iznosom od 180.000,00 kuna.

Općina Novi Travnik će odobrena sredstva utrošiti za implementaciju projekta “Zamjena vanjske bravarije na objektu Doma kulture u Novom Travniku”. 

Na ovaj način kompletirati će se mjera utopljavanja vanjske ovojnice Doma kulture, čime će se unaprijediti stanje infrastrukture za kulturu na korist stanovnicima Novog Travnika.

Projektom “Bez granica” partnerske općine Klis i Novi Travnik djeluju u pravcu razvitka vlastitih potencijala i stvaranja preduvjeta za oporavak i održivi razvitak lokalnih zajednica.

Što se tiče Općine Klis ( Republika Hrvatska) oni će svoj dio sredstava iskoristiti za izgradnju još jednog dječjeg igrališta, ovaj put u Niskom.

 Kako navode, podizanje kvalitete života u zagori jedan je od  prioriteta a nakon potpisivanja ugovora zahvalili su  ministrici Tramišak i cijelom Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije ( Vlada RH) koji ih prate u većini  projekata.

viber image 2022 06 10 12 40 47 125

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17