skolarci

 

Drage učenice i učenici, roditelji, prosvjetni djelatnici,

Pred nama je početak nove školske godine koja donosi nove izazove, nova znanja i nove radosti. Neka vam razumijevanje, ljubav, međusobno uvažavanje, prijateljstvo i briga za zdravlje bude vodilja u predstojećim danima.

Posebnu dobrodošlicu upućujem dragim našim prvašićima. Želim da im prvi koraci u školski svijet budu ispunjeni radošću i zadovoljstvom, želim im puno uspjeha, lijepih trenutaka i usvojenog znanja koje će mudro koristiti u svojem životnom putovanju.

Isto toliko razloga za čestitanja ima i za one koji će zakoračiti u srednju školu, želim im mnogo uspjeha i što bolje ocjene jer sada grade temelje za ostvarenje svojih snova.

Puno uspjeha, snage i strpljenja u novoj školskoj godini, također želim roditeljima, učiteljima, profesorima, ravnateljima ustanova, te svim ostalima zaposlenima u odgojno-obrazovnom sustavu, a ovim putem upućujem im posebnu zahvalnost za svaki trenutak koji ulažu u našu djecu i njihov uspjeh.

Vodeći se divnom mišlju da na mladima svijet ostaje, dragi odrasli, budimo im svakodnevni primjeri i naučimo ih pravim vrijednostima jer koliko god je bitno naše obrazovanje, složit ćete se, veliku važnost nosi i odgoj.

Neka vam ovaj rujan i nova školska godina, baš kao pravi početak svima donese bolje sutra, da usvajanjem novih znanja pomažete razvoju svoga grada i tako svoje obitelji i roditelje učinite ponosnim.

Čestitam vam početak školske 2022./2023. godine.

N A Č E L N I K

Stjepan Dujo, mag. iur.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17