DJI 0388 copy

Općina Novi Travnik objavljuje Javni poziv za sufinanciranje popravke krovova na objektima zajedničkog stanovanja u Novom Travniku u 2022. godini.

Predmet sufinanciranja su popravci krovova na objektima zajedničkog stanovanja na području općine Novi Travnik. Ukupan iznos predviđenih sredstava proračunom Općine Novi Travnik za ovu namjenu je 30.000,00KM a maksimalan iznos poticanja po jednoj zgradi je do 30% predračunske vrijednosti.

Pravo na prijavu za dodjelu sredstava može se ostvariti samo ukoliko su svi stanari zgrade suglasni sa prijavom što se dokazuje potpisima svih stanara i ukoliko su osigurali najmanje 70% potrebnih predračunskih sredstava.

Prijave sa traženom dokumentacijom za sufinanciranje popravke krovova na objektima zajedničkog stanovanja podnose se putem pošte ili putem Protokola Općine Novi Travnik u zatvorenoj kuverti sa naznakom „Prijava na javni poziv za sufinanciranje popravke krovova na objektima zajedničkog stanovanja u Novom Travniku".
Prijave slati na: Općina Novi Travnik, Služba za gospodarstvo, poduzetništvo i lokalni ekonomski razvitak , Kralja Tvrtka bb, 72290 Novi Travnik.

Krajni rok za prijavu je 15. dana od dana objave natječaja. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Služba za gospodarstvo, poduzetništvo i lokalni ekonomski razvitak na telefon broj 030 795 624.

Kompletan tekst Javnog poziva kao i Odluke o utvrđivanju kriterija i načinu raspodjele novčanih sredstava za sufinanciranje rekonstrukcije objekata zajedničkog stanovanja možete pogledati u prilogu.

Javni poziv i kriteriji

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17