JAVNI-POZIV-PROGRAMI_b_copy.png

Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom raspisao je dva Javna poziva

U nastavku, s ciljem da ova informacija dođe do što većeg broja poslodavaca koji žele zaposliti osobe sa minimalno 60% invaliditeta te osoba sa invaliditetom koje imaju potrebu za zapošljavanjem/samozapošljavanjem prenosimo navedene pozive:

-  Javni poziv za dodjelu sredstava za financiranje i sufinanciranje programa razvoja privrednih društava za zapošljavanje osoba sa invaliditetom i zaštitnih radionica, te programa profesionalne rehabilitacije osoba sa invaliditetom u 2023. godini, možete preuzeti ovdje:  Javni poziv za dodjelu sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa razvoja privrednih društava za zapošljavanje osoba sa invaliditetom i zaštitnih radionica, te programa profesionalne rehabilitacije osoba sa invaliditetom u 2023. godini | FPRZOI (fond.ba)

-  Javni poziv za dodjelu sredstava za financiranje I sufinanciranje programa održivosti zaposlenosti osoba sa invaliditetom u 2023. godini, možete preuzeti ovdje:    JAVNI POZIV za dodjelu sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa održivosti zaposlenosti, razvoja privrednih društava za zapošljavanje osoba sa invaliditetom i zaštitnih radionica u 2023. godini | FPRZOI (fond.ba)

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17