Notice

Vijesti

Prijem uspješnih karatista

Novotravnički  karatisti dugi niz godina ostvaruju dobre rezultate na natjecanjima u zemlji i van nje a pobjednički niz nastavlja se i dalje.

Karatist Đenad Čakić (18) osvojio je prvo mjesto  u apsolutnoj kategoriji na natjecanju koje je nedavno održano u Banja Luci  a Amar Lugonja (16) jedno prvo i jedno drugo mjesto u dvije kategorije.

 

Nakon Banja Luke, oba karatista nastupila su u Tuzli na državnom prvenstvu gdje je Amar Lugonja  ostvario  rezultat koji ga izravno vodi na Balkansko prvenstvo, koje će se u XII mjesecu  održati u Sarajevu.

Tim povodom, u općinI Novi Travnik  sa  Čakićem i Luganom kao i njihovim trenerom Enesom Krajišnikom razgovarao je  sekretar Općine  Jasmin Hodžić i Mirjana Blažević, pom. načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti..

Trener Krajišnik istaknuo je  da su oba mladića ostvarila dobre rezultate  a  naglasio je potrebu daljnjeg  timskog rada, budući su jedan drugome vrlo često i  sparing partneri.

Razgovaralo se i o stanju karate sporta u BiH sa posebnim naglaskom na Novi Travnik odnosno KK“ Orhideja“.

Načelnik Općine Refik Lendo  novčano je nagradio  mlade karatiste, kao vid potpore za daljnje napore koje će uložiti i medalje koje će, nadamo se, donijeti  u Novi Travnik