Notice

Vijesti

Karatist iz našeg grada nastupit će na Europskom prvenstvu

Karate Savez Bosne i Hercegovine na 44. Europskom  prvenstvu  za kadete, juniore i U21 seniore koje će se održati u  Sofiji (Bugarska) od 16.- 19.02.2017. godine predstavljat će i Munib Dedović, mladić iz Novog Travnika, o čijim uspjesima smo već informirali na našem web portalu.

Kako odlasci na ovakva natjecanja koštaju više nego to  klubovi financijski mogu podnijeti, na zahtjev  Karate kluba „ Mladost“ iz Viteza gdje Munib Dedović   trenira, načelnik Općine Novi Travnik  upriličio je susret sa ovim  talentiranim sportistom, njegovim ocem i  trenerom,  na kom se razgovaralo o očekivanim rezultatima na natjecanju u Bugarskoj kao i o konkurenciji  koja ga očekuje.

Na  nedavno održanom  „Izboru  najboljih  sportaša KSB/SBK“ za 2016. godinu Munib Dedović proglašen je  najuspješnijim sportašem u kategoriji kadeta, kao nositelj srebrene medalje sa Balkanskog prvenstva za kadete.

Načelnik Općine Novi Travnik Refik Lendo, u cilju podrške daljnjih uspjeha karatiste Muniba Dedovića ali i pomoći u organizacije odlaska u Bugarsku odobrio je isplatu  200 KM iz Proračuna za 2017. godinu.