IMG 20231030 WA0000

Iako  je ulaganje u školske objekte pitanje  nadležnosti kantonalnog Ministarstva obrazovanja  ravnatelj  Osnovne škole „Safvet beg Bašagić“ Novi Travnik Faruk Duzan, u pratnji predstavnika Upravnog odbora i Vijeća roditelja ove škole  Almira Rizvića i Saliha Zukića razgovarao je u Općini Novi Travnik  s načelnikom Stjepanom Dujom o aktualnostima vezanim za zastoj u izgradnji  školske dvorane.

Na radnom sastanku razgovarano je o problemu izgradnje školske sportske dvorane, točnije krova za čiju izgradnju postoje rezervirana sredstva ali već tri godine čekaju provedbu postupka javne nabave.

Završetak izgradnje školske sportske dvorane planiran je kroz pet faza  a realizacija nije moguća sve do postavljanja krova.  Po projekcijama iz 2021. godine projekt završetka  školske sportske dvorane predviđao je cca 975.000,00 KM potrebnih sredstava, što je u ovom trenutku vjerojatno nedovoljno.

Kako bi se ubrzale aktivnosti koje bi dovele do konačnog izvođenja krovopokrivačkih radova na zgradi školske sportske dvorane dogovoreni su određeni koraci koje treba provesti u narednom periodu a koji uključuju radni sastanak s Premijerom KSB i Ministrom obrazovanja.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17