javnarasprava

Temeljem Zaključka Sabora Kantona Središnja Bosna broj:01-05-949/19 upućen je poziv na javnu raspravu o Nacrtu Strategije za mlade Kantona Središnja Bosna, a koja će se održati dana:

  • Četvrtak, 5.5.2022. godine u 11:00 sati, u prostorijama Vijećnice općine Busovača, za područja općina Busovača i Vitez.
  • Četvrtak, 5.5.2022. godine u 15:00 sati, u prostorijama Vijećnice općine Bugojno, za područja općina Bugojno, Donji Vakuf, Gornji Vakuf-Uskopljc, Jajce i Dobretići.
  • Petak, 6.5. 2022. godine u 11:00 sati u prostorijama Vijećnice općine Novi Travnik, za područja općina Novi Travnik i Travnik.

Pozivaju se predstavnici javnih poduzeća i ustanova, zavoda, agencija, nevladinih organizacija i svi drugi zainteresirani da se aktivno uključe u javnu raspravu, sa konkretnim prijedlozima i primjedbama u pisanom obliku na tekst Nacrta Strategije za mlade Kantona Središnja Bosna kako bi Prijedlog Strategije bio sveobuhvatan i time osigurali sustavne mjere za poboljšanje statusa mladih u KSB.

Nacrt Strategije za mlade Kantona Središnja Bosna može se dobiti upitom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili izravnim uvidom na javnoj raspravi.

Nazočnost na javnoj raspravi potrebno je potvrditi do 4.4.2022.godine na e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 061/787-439.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17