predstava1

U sklopu  Programa obilježavanja  Dana Općine Novi Travnik 2022., u  srijedu, 01.06.2022. sa početkom u 11,00 sati biti će  održana predstava „ Učionica“. Preporučena publika su djeca uzrasta od prvog do petog razreda osnovne škole.

Predstava koju izvode  glumci Gradskog kazališta mladih Vitez je edukativnog karaktera i savršena je "poslastica znanja" za sve školarce. Učica i Učo djecu kroz igru i pjesmu vode kroz sve osnovnoškolske predmete izdvajajući razne zanimljivosti i mudrosti. 

U predstavi igraju: Adna Hasanić i Marko Mirković, koji ujedno potpisuju i režiju teksta Marka Mirkovića. Grafički dizajn radio je Ivan Pranjković, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. 

predstava2

U četvrtak,02.06.2022. godine sa početkom u  11,00 sati, u  Domu kulture Novi Travnik biti će održana kazališna predstava za djecu  „Svirko svemirko“. Predstava kaže da se na planeti Svironiji svi problemi  rješavaju glazbom. Problem nastane onda kada princezi Ani pobjegne kanarinac Kiki, te ga ona krene tražiti na drugu planetu…Što je to pošlo po zlu i je li princeza pronašla svog kanarinca otkrit će djeca koja budu pogleda predstavu. “. Preporučena publika su djeca uzrasta od  petog do devetog razreda osnovne škole.

 U predstavi igraju: Ena Čalić, Hanka Salkić, Sofija Ćosić, Ana Radoš, Emin Šahdan, Lana Čalić, Maša Nuk-Vuković, Marija Martinović i Glorija Radoš.   Predstavu je režirala Anja Stipinović, a asistentica režije je Karla Karin. Izvršni producent je Ivan Sajević, a grafičko oblikovanje plakata potpisuje Ivan Pranjković. 

Općina Novi Travnik omogućit će  za djecu novotravničkih  osnovnih škola  besplatno  prisustvo predstavi.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17