NALED-STAKLENO-ZVONO-NAGRADE.JPG

Završna konferencija posvećena rezultatima projekta  “Upravljanje staklenom ambalažom na Zapadnom Balkanu” održana je 14.12.2022. godine u Beogradu.

Predstavljeni su rezultati ovog regionalnog projekta čiji su glavni ciljevi podizanje svijesti o značaju zaštite životne sredine kroz ispravno upravljanje staklenom ambalažom, te omogućavanje isplativog sustava reciklaže staklene ambalaže u jedinicama lokalne samouprave.  Konferencija je okupila vodeće aktere koji su sudjelovali u provođenju projekta  - operatere sustava, općine/gradove, eksperte i donatore,  kako bi zajedno ukazali na izazove i predložili rješenja za uspostavljanje održivog sustava.

Predstavljeni su i učinci promidžbene kampanje  na podizanju svijesti građana o značaju sakupljanja i reciklaže staklene ambalaže u Srbiji, Sjevernoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini koje su bile obuhvaćene projektom.

Kao jedna od četiri pilot općine iz Bosne i Hercegovine Općina Novi Travnik je dala zapažen doprinos ciljevima projekta, te je posebno istaknut izuzetan rezultat koji je postignut u našoj lokalnoj zajednici.

Predstavnicama Općine Novi Travnik i JKP “Vilenica Čistoća” d.o.o. ovom prilikom uručeno je priznanje za doprinos boljem upravljanju staklenom ambalažom na Zapadnom Balkanu.

Konferencija_u_Beogradu.jpg

Ilustracija.jpg

Priznanje_Novom_Travniku.jpg

Rezultati_projekta_u_BiH.JPG

Rezultati projekta u regiji

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17