IMG 6031 copy 

Općinsko vijeće Novi Travnik na čelu s predsjedateljem Općinskog vijeća, Selverom Zukićem obilježilo je Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine, te Dan Civilne zaštite..

Prije svečane sjednice Općinskog vijeća položeni su vijenci i zapaljene svijeće na Spomen obilježju poginulim borcima Armije BiH i MUP-a BiH, a potom i na Spomen obilježju žrtvama Domovinskog rata i poginulim pripadnicima HVO-a.

IMG 5983

IMG 6000

Svečana sjednica započela je intoniranjem himne BiH, a nakon toga je uslijedila i minuta šutnje za sve stradale u razornim potresima koji su pogodili Tursku.

IMG 6027

Okupljenim gostima i građanima Novog Travnika najprije se obratio predsjedatelj Općinskog vijeća Novi Travnik, Selver Zukić koji je u svoje ime, ali i u ime vijeća zaželio svim Novotravničanima, ali i ostalim građanima naše zemlje sretan Dan neovisnosti.

IMG 6085

 Pomoćnik načelnika za Civilnu zaštitu, Emir Letić također se obratio naglasivši na važnost obilježavanja Dana Civilne zaštite, te se osvrnuvši na dosadašnje uspješno obavljene zadatke koje je Civilna zaštita naše općine izvršila, ali i na realizirane projekte koji su od značaja za lokalnu zajednicu.

IMG 6063

 Načelnik Stjepan Dujo također je održao govor, a istaknuo je kako je BiH domovina svih naroda koji u njoj žive, te da svi oni zajedničkim snagama trebaju graditi bolje sutra za dobrobit i mir budućih naraštaja.

IMG 6070

 Za kulturno-umjetnički dio programa pobrinuli su se učenici osnovnih škola iz Novog Travnika: Ismihana Subašić, Amer Habibić, Semin Šakić, te Petra Baškarad.

IMG 6053

IMG 6078

 Sjednicu je zaključio predsjedatelj Zukić, te goste pozvao na zajedničko druženje.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17